Šumperský Kotel 2017

Ještě před příchodem jara se konal v Šumperku disc golfový turnaj, který odstartoval letošní sezónu pro hráče našeho klubu.

Za překvapivě příjemného počasí a v úchvatném prostředí vyhodily své disky do nové sezóny Karel Hlava v kategorii master a Eva Hlavová v kategorii mladších juniorů.

Turnaj byl od začátku registrace “vyprodaný”, proto pořadatelé rozšířili hřiště o dvě jamky a turnaje se tak mohlo zúčastnit 55 hráčů. Otevřely se hned čtyři kategorie – open, ženy, master a mladší junioři. Hřiště bylo postaveno teprve vloni a tak byli všichni zvědaví, jak se s novými nástrahami popasují. Obzvláště s jednou z vložených jamek měli hráči velké problémy. Do oběda byla odehrána dvě kola, Karel Hlava se držel na druhém místě a Evča byla čtvrtá. Po třetím kole oba postoupili do finále, které se hrálo na šest prodloužených jamek.

Pořadatelé z klubu Eagles Uničov předvedli všem jak má disc golfový turnaj vypadat, skvělá organizace, ceny i počasí. Ceny na závěr předával místostarosta Šumperka a my věříme, že to byla úspěšná reklama disc golfu v dalším městě na disc golfové mapě republiky.

MASTERS:

  1. Martin Kubát
  2. Petr Zahrádka
  3. Karel Hlava

JUNIOŘI:

  1. Martin Štípek
  2. Jakub Vlček
  3. Martin Kubát ml.
  4. Eva Hlavová

 

Kompletní výsledky ZDE