Latitude 64º Hunters Tour 2017 Uherské Hradiště

Wild Eagles se 8.4. zúčastnili jednodenního turnaje v Uherském Hradišti a odvezli si “zlato, stříbro i bronz”!

Za příjemného dubnového počasí se v Hradišti sešlo 44 hráčů. Formát turnaje 2×14 jamek + 6 jamek finále nám vyhovoval a tak jsme turnaj zařadili do našeho programu. Dorazili Karel, Jožka a Danouš.

Pro Dana Večeře se jednalo o první turnaj po zranění ramene, tak začal zlehka, šel se rozházet a zavěsil 2 esa!!! První kolo se celkem podařilo (Karel -2, Jožka -4, Danouš -4). Ve druhém kole to šlo všem o něco lépe a všichni proměnili svou účast v prvních flightech v účast finálovou (Karel -5, Jožka -6, Danouš -6). Karel v Grandmasterech první místo s přehledem uhájil. Dan se v Masterech snažil dotáhnout na vedoucí, skvěle hrající dvojici, ale bohužel se to nepodařilo. V kategorii Open to bylo velmi vyrovnané, nakonec se Jožka mohl těšit z druhého místa, kdy nestačil na Jardu Polzera.

Tři hráči. tři diplomy (bohužel ne medaile). Super bilance, ale hlavně nasátí turnajové atmosféry před naším první velkým turnajem, na který se chystáme za dva týdny do Uničova. Ta v Hradišti byla pohodová, nicméně tak jako vždy. Za nás velké plus za zajímavé finálové jamky, které bavily.

 

OPEN:

  1. Polzer Jaroslav
  2. Hlava Josef
  3. Háněl Petr

MASTERS:

  1. Šrom Marek
  2. Konečný Rudolf
  3. Večeř Daniel

GRANDMASTERS:

  1. Hlava Karel
  2. Čižmař Radek
  3. Fridrich Pavel

 

Kompletní výsledky ZDE