O pohár starosty města Uničov 2017

Druhý prvoligový turnaj kategorie B přinesl boj o 100 ligových bodů. Pojďte s námi nakouknout jak si vedli hráči Wild Eagles.

Turnaj provázel silný vítr, který si s hráči velmi zahrával. Aprílové počasí bylo po celou dobu turnaje. Za náš klub nastoupili hráči ve třech kategoriích. Josef Hlava (MPO), Dan Večeř (MPM) a Karel Hlava (MGM).

První hrací den přinesl úspěch i zklamání. Karel po prvním kole vedl a po druhém přepustil vedení dobře hrajícímu Karlu Kolářovi z Liberce. Dan zahrál výborně první kolo a dělil třetí místo, bohužel zranění ramene v kole druhém ho odsunulo mimo medailová místa a nakonec musel z turnaje odstoupit. Jožka zahrál první kolo hluboce pod své možnosti a mírné zlepšení v kole druhém ho posunulo o dva flighty dopředu.

Druhý hrací den, už bez Dana, vynesl Karla na první místo, hlavně díky výbornému třetímu kolu. Ve finále si už hlídal své soupeře a vyhrál s náskokem čtyř hodů. Obhájil tak vítězství z minulého roku. Jožka ve třetím kole zahrál svůj turnajový průměr a nakonec dělil třiatřicáté místo.

Turnaj byl skvěle připraven jak hřiště, tak zázemí i ceny. Pořadatelé, klub Eagles Uničov, to opět zvládli na jedničku, za což jim patří velký dík a náš nekonečný obdiv. Vítěze dekoroval starosta Uničova a náměstek hejtmana Olomouckého kraje.

 

OPEN:

  1. Rádl Michael
  2. Novák Kryštof
  3. Jedlička Lukáš

33. Josef Hlava

MASTERS:

  1. Slížek Martin
  2. Šrom Marek
  3. Knápek Radek

Večeř Daniel (DNF)

GRANDMASTERS:

  1. Hlava Karel
  2. Kolář Karel
  3. Čižmař Radek

 

Kompletní výsledky ZDE